Vad är egentligen bra betting? Tja det kan vara en hel del olika saker och bra betting är lite olika vad det betyder för olika människor. En del vill bara ha riktiga högoddsare som är svåra att vinna på men som delar ut mycket pengar när man väl vinner. En del vill kunna spela på ganska jämna odds där det istället är högre chans att man vinner men mindre summor och lite oftare. Oftast så har bettingsajter av det större slaget båda dessa typer av odds och allt där emellan. Vilken sajt som blir ens favorit brukar bero på lite olika saker, dels vilken sport man är mest intresserad av. Dels vilken typ av spelare man är.

Hobbyspelaren

Detta är den vanligaste typen av spelare på en bettingsajt. Dem gillar att det finns bra odds på flera olika sporter för att kunna variera sig lite emellanåt. De lägger inte ner hela sin fritid på att sätta sig in i olika sporter utan gillar mest att sitta och snacka om sporten med polare och sedan betta när de känner för det. Oftast hittar du denna typ av spelare på större bettingsajter med ett brett utbud av odds och olika evenemang och sporter. Dem spelar mer för spänningens skull än för att faktiskt vinna de stora pengarna. De vinner en slant ibland och är riktigt nöjda med det.

Specialisten

Detta är den typ av spelare på odds som älskar sin hobby, dem är verkligen insatta i den sport dem spelar på. Oftast så är det bara en eller max två sporter som dem ägnar sin tid åt men om dessa kan dem verkligen allt. De ägnar all sin fritid åt att läsa resultat, tippa vinnare, kolla skytteligan och så vidare. Dem uppskattar bara bettingsajter som har livebetting med livestreamade matcher. På det sättet så kan dem sitta och spela samtidigt som dem tittar på matchen i realtid på datorn i samma fönster. De är förberedda på allt och har alltid en plan B om den första inte skulle gå in som dem vill. Spelar man på detta sätt så blir det en livsstil, man spelar för att vinna och för att man verkligen älskar den sport man spelar på. Alla spelare i denna kategori drömmer om att någon gång vinna den där stora vinsten som gör att dem blir ekonomiskt oberoende.